ECHIPA ESTETIQ ACADEMY

Laura Petrean – Cofondator

Laura Petrean activeaza in piata beauty de lux din Romania de 14 ani si are o experienta relevanta in domeniul marketingului si al promovarii produselor si serviciilor profesionale de top. Incepand din anul 2020, Laura Petrean  a devenit, co-fondator al Scolii de Cosmetica Estetiq Academy, unde incurajeaza viitorii profesionisti din industria infrumusetarii si a sanatatii sa investeasca  si sa urmeze programe educationale de cea mai inalta calitate.


Monica Nițescu, CEO Estetiq Solutions

Monica Nițescu este fondator și CEO al unuia dintre cei mai importanți distribuitori de echipamente și produse pentru centre de înfrumusețare și clinici de estetică medicală din România. Monica a pus bazele Estetiq Solutions în 2010, după 10 ani în care a înteles cum funcționează un business în domeniul frumuseții, ce îl ajută să depășească fluctuațiile economice și să câștige lupta cu concurența acerbă si cu atracția pe care noul îl reprezintă pentru femei (și nu numai).

Monica Nițescu și-a dorit să faciliteze accesul femeilor din România la tehnologiile și produsele revoluționare lansate peste hotare de cei mai importanți jucători în domeniu.
Estetiq Solutions a devenit în scurt timp reprezentant exclusiv pentru producători de echipament și produse pentru frumusețe cu poziție de lideri la nivel internațional. Pe lângă grija față de cliente, selecția echipamentelor a fost făcută astfel încât să genereze un business profitabil pentru centrele partenere.

Portofoliul Estetiq Solutions s-a dezvoltat rapid, iar astăzi, peste 200 saloane și 50 de clinici utilizează tehnologia și produsele reprezentate de Estetiq Solutions în România. Din portofoliul de distribuție fac parte Pollogen, Alma Lasers, Noon Aesthetics, BFC, Clarena, Ceriotti.

Incepand din anul 2020, Monica a devenit, co-fondator al Scolii de Cosmetica Estetiq Academy.


Madalina Stanciu – Beauty Trainer

Inca din copilarie visam sa devin cosmetician si-mi dezvoltasem o adevarata pasiune. Mai tarziu, am realizat cate bucurii, multumiri si satisfactii iti pot aduce aceasta meserie. De asemenea am realizat si cat de importanta este pregatirea in acest domeniu. Cosmetica nu reprezinta doar executarea unor manevre sau a unor proceduri, ci inseamna multe informatii solide si cunostinte aprofundate care sa te ajute sa poti crea si particulariza diferite tipuri de tratamente in functie de nevoile fiecarei persoane. Este minunat sa realizezi ca poti fi un ” mic magician ” care are puterea sa aduca zambete si fericire pe chipul atator oameni si totodata sa-i faci sa se simta perfect in propria piele. De aceea am imbratisat cu mare bucurie si profesia de formator astfel incat sa transmit mai departe cunostinte si informatii care sa ajute la formarea de adevarate profesioniste in acest domeniu.

Cursuri:

CURS DE COSMETICA AUTORIZAT
CURS DE COSMETICA AUTORIZAT (WEEKEND)

Dr. Cristina Cucu – medic specialist în dermatovenerologie

Dr. Cristina Cucu este medic specialist în dermatovenerologie și a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Nicolae Testemițanu in 2014.

In cadrul clinicii  Estetiq Medical Center, Dr. Cucu realizează proceduri estetice cu laser, peelinguri chimice, botox, mezoterapie, PRP, remodelare corporală.

Cursuri:

CURS ACREDITAT TEHNOLOGII MICRONEEDLING
CURS EPILARE DEFINITIVA AUTORIZAT

Emy Cojocaru Catana este un tehnician cu 17 ani experienta, specializata pe terapii faciale.

Emy este inspirata de frumusetea (interioara și exterioara)a persoanelor cu care interacționează și încearcă sa  o pună în lumina cu ajutorul cunoștințelor de specialitate, al tehnicilor și al experientei dobândite de-a lungul timpului.


Andreea Liptak – Longevity Advisor

De peste un deceniu, Andreea Liptak Spiridon se implica in proiecte dedicate prevenitiei, nutritiei si longevitatii, in peste 50 de tari, in colaborare cu echipe medicale inovatoare si cea mai mai mare baza de date genegice in anti-aging din lume.
Are o vasta experienta profesionala in implementarea de noi trenduri, schimbare de paradigma si mindshift.
Este licentiata ca economist, absolventa de relatii publice si comunicare, este formator si Nutrition Coach certificat. Primii 15 ani ai carierei si i-a dedicat celui mai mare trust media privat din Romania. In ultimii 10 ani s-a specializat in nutritie anti-aging si nutritie pentru longevitate, domenii mult mai apropiate de pasiunile si valorile ei.
Ca Longevity Advisor, este invitata deseori in conferinte mari pentru a le vorbi oamenilor despre concepte si subiecte revolutionare: epigenetica, nutrigenetica, genomica, neurostiinte, sisteme medicale stravechi si medicina viitorului. Este obisnuita sa lucreze cu audiente mari (3-4000 de participanti), dar si cu grupuri restranse in workshopuri sau in consiliere 1 la 1.

Cursuri:

5 TACTICI OBLIGATORII PENTRU LONGEVITATE

Mirela Vescan – Make Up Artist

Cu mai mult de 30 de ani în machiaj, timp în care a trecut prin toate etapele importante pentru dezvoltarea unui make-up artist, Mirela a lucrat pentru teatru, televiziune, fotografie, show, film, modă, publicitate, fotografie, marketing, demonstrați de machiaj, etc.

Ceea ce este foarte important este faptul că, în tot acest timp, Mirela a predat machiajul și a perfecționat o metoda de predare unică și eficientă, bazată pe experiența ei profesională. Mirela are 15 premii importante ca make-up artist, dar si ca Beauty Trainer.


ION BOGHEAN – PROFESOR MASAJ

Totul a început în februarie 2015, când am decis să urmez cursurile de masaj la Școala de Masaj Cristiana . La finalul programului de calificare, am fost selectat de către aceiași instituție pentru pregătire și instruire ca și viitor formator. Lucrurile au demarat rapid, așa că la finalul lui 2015 aveam peste 30 de cursanți instruiți (modulul 1) și activam în paralel ca și asistent formator la modulul 3. În 2016 după ce am urmat si cursul de formator, am continuat ca lector de curs (modulul 1 și modulul 3). La finalul anului 2017 am început predarea cursului de perfecționare Masaj Myofascial și în 2023 Mobilizări Articulare .
În toată această perioadă de trainer/formator am instruit peste 2000 de cursanți în acest domeniu.
În continuare continui formarea mea în osteopatie, pe care am început-o în 2017.
Activități și responsabilități în calitate de Formator/Trainer 2016 – 2023
la Centrul de Terapii Cristiana SRL:
o Am contribuit la pregătirea materialului de curs din cadrul programului de calificare maseur.
o Stabilirea planului de predare și orarului de curs
o Consilierea și coordonarea echipei de formare (formatori/traineri)
o Organizare și instruire curs de perfecționare Masaj Myofascial
o Organizare și instruire curs de perfecționare Mobilizări Articulare
o Lector de curs:
1. Modul 1 – Masaj de întreținere și relaxare
2. Modul 3 – Masaj terapeutic
Certificat în Tehnici Osteopatice (CTO) 2017 – 2022
Institutul Român De Osteopatie OsteoRe
Certificat în Terapia Disfuncțiilor Fasciale (TDF) 2019
Institutul Român De Osteopatie OsteoRe
Certificat în Masaj Myofascial 21.10.2016 – 18.03.2017
Centrul de Terapii Cristiana SRL
Certificat de absolvire Formator 20.05.2016 – 26.05.2016
Avangarde Business Group SRL
Certificat de calificare personală Tehnician maseur 23.02.2015 – 10.09.2015
Centrul de Terapii Cristiana SRL