ECHIPA ESTETIQ ACADEMY

Monica Nițescu, CEO Estetiq Solutions, Cofondator

Monica Nițescu este fondator și CEO al unuia dintre cei mai importanți distribuitori de echipamente și produse pentru centre de înfrumusețare și clinici de estetică medicală din România. Monica a pus bazele Estetiq Solutions în 2010, după 10 ani în care a înteles cum funcționează un business în domeniul frumuseții, ce îl ajută să depășească fluctuațiile economice și să câștige lupta cu concurența acerbă si cu atracția pe care noul îl reprezintă pentru femei (și nu numai).

Monica Nițescu și-a dorit să faciliteze accesul femeilor din România la tehnologiile și produsele revoluționare lansate peste hotare de cei mai importanți jucători în domeniu.
Estetiq Solutions a devenit în scurt timp reprezentant exclusiv pentru producători de echipament și produse pentru frumusețe cu poziție de lideri la nivel internațional. Pe lângă grija față de cliente, selecția echipamentelor a fost făcută astfel încât să genereze un business profitabil pentru centrele partenere.

Portofoliul Estetiq Solutions s-a dezvoltat rapid, iar astăzi, peste 200 saloane și 50 de clinici utilizează tehnologia și produsele reprezentate de Estetiq Solutions în România. Din portofoliul de distribuție fac parte Pollogen, Alma Lasers, Noon Aesthetics, BFC, Clarena, Ceriotti.

Echipa Estetiq Solutions nu se limitează la a juca rolul unui simplu vânzător, ci îți pune la dispoziție expertiza echipei sale pentru a lansa cu succes produsele achiziționate și a le promova atât în rândul clientelor existente cât și pentru a atrage unele noi. Tehnologia și produsele Estetiq Solutions beneficiază de promovare în cele mai prestigioase publicații de lifestyle din România, emisiunile de sănătate și frumusețe și pe cele mai relevante canale online.

Incepand din anul 2020, Monica devenit, co-fondator al Scolii de Cosmetica Estetiq Academy, unde incurajeaza viitorii profesionisti din industria infrumusetarii si a sanatatii sa investeasca  si sa urmeze programe educationale de cea mai inalta calitate


Laura PetreanCofondator

Laura Petrean activeaza in piata beauty de lux din Romania de 10 ani si are o experienta relevanta in domeniul marketingului si al promovarii produselor si serviciilor profesionale de top.

Pasionata in mod special de influenta pe care o are nutritia asupra longevitatii si a sanatatii, Laura Petrean  a fondat Longevity Beauty Retreat – o serie de evenimente dedicate in intregime abordarii acestui subiect, alaturi de specialisti in domeniu. In paralel, ea se dedica activitatii de Marketing si PR Specialist pentru Revista online dedicata operatorilor din domeniul infrumusetarii, Cosmobeauty.ro.

Incepand din anul 2020, Laura Petrean  a devenit, co-fondator al Scolii de Cosmetica Estetiq Academy, unde incurajeaza viitorii profesionisti din industria infrumusetarii si a sanatatii sa investeasca  si sa urmeze programe educationale de cea mai inalta calitate.


Madalina Stanciu – Beauty Trainer

Inca din copilarie visam sa devin cosmetician si-mi dezvoltasem o adevarata pasiune. Mai tarziu, am realizat cate bucurii, multumiri si satisfactii iti pot aduce aceasta meserie. De asemenea am realizat si cat de importanta este pregatirea in acest domeniu.

Cosmetica nu reprezinta doar executarea unor manevre sau a unor proceduri, ci inseamna multe informatii solide si cunostinte aprofundate care sa te ajute sa poti crea si particulariza diferite tipuri de tratamente in functie de nevoile fiecarei persoane.

Este minunat sa realizezi ca poti fi un ” mic magician ” care are puterea sa aduca zambete si fericire pe chipul atator oameni si totodata sa-i faci sa se simta perfect in propria piele. 

De aceea am imbratisat cu mare bucurie si profesia de formator astfel incat sa transmit mai departe cunostinte si informatii care sa ajute la formarea de adevarate profesioniste in acest domeniu.

Cursuri:

CURS DE COSMETICA AUTORIZAT

CURS DE COSMETICA AUTORIZAT (WEEKEND)


Florentina Stan – Estetican, Trainer & Concept Creator

Florentina Stan s-a  decis să-si urmez pasiunea pentru domeniul frumuseții după o experiență de 15 ani în cadrul unor multinaționale de prestigiu.
Declick-ul s-a produs în 2008, când a început colaborarea cu Les Nouvelles Esthetiques- Romania. De atunci, pas cu pas, a descoperit valoarea acestei piețe, tendintele internationale si că adevaratii profesionisti sunt apreciati oriunde. Iar cei din România au un potential fantastic. Secretul este educatia estetica de calitate!
Totul a prins contur în 2016, când a demarat propriul Concept de educatie estetică, dedicat clientului final.
Și nu s-a oprit aici! În 2019 a inceput un nou capitol, ca trainer national pentru brandul NOON Aesthetics în Romania. Astfel, a descoperit și înțeles profund lumea cosmeticii avansate (paraceutica) si a colaborat cu doctori esteticeni si cosmeticiene din toata tara.
In permanență orientată catre cele mai bune rezultate estetice, acorda maxima atentie detaliilor din timpul procedurilor, sigurantei si confortului fiecărui pacient care  oferă încrederea sa.

Cursuri:

Curs Acreditat de Tehnologii Microneedling


Andreea Liptak – Longevity Advisor

De peste un deceniu, Andreea Liptak Spiridon se implica in proiecte dedicate prevenitiei, nutritiei si longevitatii, in peste 50 de tari, in colaborare cu echipe medicale inovatoare si cea mai mai mare baza de date genegice in anti-aging din lume.
Are o vasta experienta profesionala in implementarea de noi trenduri, schimbare de paradigma si mindshift.
Este licentiata ca economist, absolventa de relatii publice si comunicare, este formator si Nutrition Coach certificat. Primii 15 ani ai carierei si i-a dedicat celui mai mare trust media privat din Romania. In ultimii 10 ani s-a specializat in nutritie anti-aging si nutritie pentru longevitate, domenii mult mai apropiate de pasiunile si valorile ei.
Ca Longevity Advisor, este invitata deseori in conferinte mari pentru a le vorbi oamenilor despre concepte si subiecte revolutionare: epigenetica, nutrigenetica, genomica, neurostiinte, sisteme medicale stravechi si medicina viitorului. Este obisnuita sa lucreze cu audiente mari (3-4000 de participanti), dar si cu grupuri restranse in workshopuri sau in consiliere 1 la 1.

Cursuri:

5 TACTICI OBLIGATORII PENTRU LONGEVITATE


Mirela Vescan – Make Up Artist

Cu mai mult de 30 de ani în machiaj, timp în care a trecut prin toate etapele importante pentru dezvoltarea unui make-up artist, Mirela a lucrat pentru teatru, televiziune, fotografie, show, film, modă, publicitate, fotografie, marketing, demonstrați de machiaj, etc.

Ceea ce este foarte important este faptul că, în tot acest timp, Mirela a predat machiajul și a perfecționat o metoda de predare unică și eficientă, bazată pe experiența ei profesională. Mirela are 15 premii importante ca make-up artist, dar si ca Beauty Trainer.


Veronica Popescu – Beauty Advisor & Master Beauty Trainer

Când faci totul cu pasiune ti se citeste din cap pana in picioare!

O mare iubitoare de estetica, Veronica isi dedica majoritatea timpului industriei de beauty in care activeaza de peste 15 ani, fie in calitate de cosmeticiana, fie in calitate de beauty trainer, dar mereu pe aceeasi linie – a promovarii ingrijirii corecte si profesionale, si a educatiei in frumusete, ingrijire si cosmetica profesionala.

90% din activitatea sa se desfasoara in ritmul alert al dezvoltarii si al creatiei celui mai profesionist, fructuos si adecvat cadru pentru a duce aceasta industrie la urmatorul nivel. Dedicata 100% educatiei si dezvoltarii industriei de beauty.

 „Fiecare alegere pe care o fac trebuie sa fie in totalitate sinergie cu mine ca intreg. Prin prisma activitatii si pasiunii mele, m-am educat sa aleg numai produse brevetate si sa ma inconjor cu oameni de calitate superioara. Voi tinti mereu excelenta”

Cursuri:

CURS SKIN CARE FACIAL


Emy Cojocaru Catana este un tehnician cu 17 ani experienta, specializata pe terapii faciale. 

Emy este inspirata de frumusetea (interioara și exterioara)a persoanelor cu care interacționează și încearcă sa  o pună în lumina cu ajutorul cunoștințelor de specialitate, al tehnicilor și al experientei dobândite de-a lungul timpului.