Despre Estetiq Academy

Industria de estetică și frumusețe generează anual venituri de peste 500 milioane de €. Este un domeniu cu oportunități nelimitate, care a evoluat permanent și și-a asigurat o poziție constantă în viețile noastre.

Evoluția tehnologică a creat un nou context favorabil pentru practicienii din domeniu, iar cei care se preocupă să se perfecționeze continuu și să ofere clienților soluții rapide și eficiente pentru nevoile lor de estetică și îngrijire, își asigură un business de success și o carieră remarcabilă.

Estetiq Academy poartă în ADN-ul său inovația și performanța. Cursurile noastre  sunt dedicate cosmeticienelor și antreprenorilor care doresc să își dezvolte afacerea accesând experiența specialiștilor noștri certificați și cele mai performante tehnologii.

Estetiq Academy oferă cursuri acreditate pentru profesioniștii din industria cosmetică. Cursurile de formare din portofoliul nostru sunt susținute de traineri cu experiență vastă în aplicarea tehnicilor moderne de cosmetică minim sau noninvazivă și în utilizarea celor mai performante echipamente de estetică. Cursurile Estetiq Academy oferă acces la studiile clinice realizate de liderii mondiali ai industriei și considerate drept repere de bună practică în clinicile din întreaga lume.

Estetiq Academy  ofera cursuri de instruire în domeniul cosmeticii, frumuseții și cursurilor și calificărilor estetice. Suntem un centru de formare și evaluare  aprobat, iar cursurile noastre sunt recunoscute la nivel internațional. Estetiq Academy a fost înființată ca răspuns la preocupările crescânde ale consumatorilor cu privire la instruirea estetică adecvată.

Avem cursuri potrivite pentru începători complet, terapeuți care vor sa se perfectioneze, persoane care sunt pasionate de domeniul de sanatate si infrumusetare.

Cursurile personalizate vă oferă posibilitatea de a studia mai multe specialități pentru a vă califica în domeniul ales.

Suntem experți în ceea ce facem, așa veți fi învățați de cei mai buni formatori in domeniul esteticii. Predarea are loc într-o clinica de elita, si punem un accent deosebit pe experiența practică. Trecem dincolo de programa, am tratat mii de pacienți și vă vom transmite ani de cunoștințe de specialitate.
Pentru noi nu este vorba de a vă învăța, ci de a vă arăta cum efectuăm tratamente în clinicile noastre. Vrem să fii cel mai bun din domeniul tău!

 

Aparatura cosmetica moderna pusa la dispozitia cursantelor noastre are efect minim invaziv si functioneaza pe principii diferite. DIVINE, OXYGENEO, LEGEND sunt cateva din echipamentele companiei Pollogen.

Pollogen Ltd. este lider global pe piata esteticii, oferind profesionistilor din peste 60 de tari o gama variata de solutii estetice avansate pentru a servi in modul cel mai bun clientii sai.

Pollogen ofera o linie completa de platforme de tratamente de conturare anti-imbatranire pentru fată si corp dovedite clinic, sigure, eficiente şi non-invazive pentru o gama larga de aplicatii estetice.

 

Tehnologia acestor echipamente:

TEHNOLOGIA VOLUDERM™

VoluDerm™ este o tehnologie minim invazivă care utilizează 36 de microace subtiri, 0.6mm lungime si 150 microni grosime, ce emit semnale de radiofrecventă (RF) pentru rejuvenarea epidermei si cresterea în volum a dermei.

Micro acul non-chirurgical utilizat în tehnologia VoluDerm™ stimulează răspunsul natural al corpului în producerea de acid hialuronic, elastină si colagen nou

TEHNOLOGIA TRIFRACTIONAL™

Tehnologia TriFractional se bazează pe 49 ace scurte si RF cu bandă largă, cu lungimea de 0.2 mm si grosime de 300 microni

Aceste ace sunt dispose într-un sistem de matrice fractională 7×7, penetrează la nivel minim stratul epidermei, pentru a revitaliza o zonă mai amplă, care include suma suprafetei celor 49 de ace, pornind de la vârful acelor care iau contact cu suprafata epidermei.

Aceste microace functionează asemenea unei proceduri de peeling  pentru îmbunătătirea generală a texturii pielii.

DMA – ACTIVARE MUSCULARĂ DINAMICĂ

DMA completează efectul TriPollar RF prin activarea muschilor situati în straturile profunde tratate.

TEHNOLOGIA OXYGENEO

OxyGeneo Technology, este inspirat de cunoscutele puteri vindecătoare ale izvoarelor calde naturale. Izvoarele calde sunt cunoscute pentru concentraţia lor mare de dioxid de carbon ce ajută la stimularea oxigenului din piele.

OxyGeneo curăţă şi exfoliează stratul exterior al pielii. Combinaţia de oxigenare a pielii şi exfoliere lucrează împreună pentru a re-energiza, restaura strălucirea şi pentru a crea un ten hrănit, echilibrat şi sănătos.

Pe langa echipamentele de ultima generatie, gamele de produse cosmetice profesionale sunt complementare si ofera posibilitatea de a face distictie intre produse cosmeteutice, paraceutice, de peeling si game mono doze ce pot fi folosite la realizarea tratamentelor cosmetice persornalizate.

 

La NOON Aesthetics – Professional Skin Care considerăm că excelenta, calitatea si profesionalismul combinate cu inovatia si tehnologia de top conduc la rezultate impresionante pentru piele. Având în vedere acest lucru, dezvoltă si produc cu succes produse estetice eficiente si unice.
Ceea ce deosebeste produsele NOON Aesthetics este capacitatea de a oferi pielii tratamentul cel mai eficient, fără efectele secundare frecvente precum iritatia, arsura, înrosirea si senzatia neplăcută. Acest lucru se datorează aditivului DermShieldTM (în curs de brevetare), care permite companiei NOON Aesthetics să dezvolte o linie de produse paraceutice pentru întretinerea pielii, ce contin ingrediente active cu un nivel de concentratie ridicat. Utilizarea unor astfel de produse ce au la bază ingrediente de calitate superioară si o aderentă necompromisă la concentratiii precise, permite clientilor companiei să se bucure de cele mai bune rezultate disponibile în domeniul îngrijirii pielii.

 

CLARENA este lider pe piata cosmeticienelor din Europa.
Asigurând cele mai înalte standard de calitate a produselor în conditiile respectării mediului.
Clarena dispune de propriul laborator de ultimă generatie precum si de o linie de productie avansată care este în permanentă supusă controalelor si testărilor. Astfel că formulele inovative sunt îmbunătătite cu ingrediente active unice, precum vitamina U sau Sytenol A, Clarena fiind prima companie din Polonia care le-a folosit în produse cosmetice. Preparatele Clarena nu contin silicon, parafină sau parabeni – adică ingrediente ce pot cauza alergii pielii. Fiecare produs este supus la teste de calitate de 27 de ori. În plus, fiecare produs cosmetic dezvoltat este supus la un test dermatologic strict si este evaluat de 120 de certificatori.