Termeni si conditii

Termeni generali de folosire a site-ului

Site-ul estetiqacademy.ro este detinut si operat de

Estetiq Solutions SRL
Strada Romulus nr. 35
Sector 3, Bucuresti
RO26386895
J40/321/2010
RO80 RZBR 0000 0600 1226 6931

 1. Legea drepturilor de autor
  Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea şi procesarea prin mijloace electronice se bucură de copyright. Orice utilizare parţială sau integrală va necesita acordul prealabil în scris din partea Estetiq Academy. Atât conţinutul cât şi structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informaţiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepţia materialelor de presă) necesită acordul prealabil în scris din partea Estetiq Academy.
 2. Renunţarea la drepturi ale părţilor terţe ale websitului
  a. Paginile acestui website conţin linkuri (“hyperlinkuri”) către alte websituri care sunt administrate de părţi terţe. Formulările de pe siturile redirecţionate nu ne aparţin. Nu ne identificăm cu niciun fel de conţinut de pe paginile de website ale părţilor terţe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părţilor terţe.
  b. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecţionarea de pe website ul Estetiq Academy sunt exclusiv responsabili de conţinutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse în vânzare sau de comenzile relaţionate, de orice tip.
 1. Orice responsabilitate Estetiq Academy pentru prejudiciile survenite în urma utilizării acestui website – fără a ţine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitată la prejudiciile cauzate cu bună ştiinţă sau prin neglijenţă gravă. În aceeaşi măsură, responsabilitatea obligatorie Estetiq Academy faţă de încălcările contractuale, totalitatea reclamaţiilor va fi limitată la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea Estetiq Academy în privinţa legii Responsabilităţilor Produsului sau în alte garanţii oferite anterior. Deasemenea, limitările responsabilităţilor mai sus menţionate nu se aplică în cazul vătămărilor corporale, atentării la viaţa sau sănătatea unei persoane.Estetiq Academy se angajzează să nu permită intruziunea viruşilor pe websitul Estetiq Academy, pe de altă parte, nu putem asigura absenţa totală a viruşilor. Drept urmare, recomandăm o atenţie deosebită pentru protecţia împotriva viruşilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date şi documente de pe website.
 2. Limitarea raspunderii. Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.estetiqacademy.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. Ne rezervam dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site.
 3. Acceptarea termenilor si conditiilor. Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.
 4. Politica de confidentialitate. Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; www.estetiqacademy.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.
 5. Prevederi şi declaraţii
  Prevederile şi declaraţiile de pe acest website au fost încheiate în concordanţă cu misiunea şi principiile noastre.

Plati

Platile pentru comenzile plasate pe estetiqacademy.ro pot fi facute folosind carduri de debit, credit, sau prin transfer interbancar. Tranzactiile cu carduri sunt criptate si procesate in siguranta de catre Netopia MibilPay. Estetiq Solutions SRL nu stocheaza informatii asociate cardului utilizat.

Livrare si retur

Dupa caz, cursurile achizitionate pe estetiqacademy.ro sunt livrate electronic (cursuri inregistrate), necesita prezenta online (cursuri online) sau prezenta fizica. Cererile de retur sunt acceptate in cazul cursurilor cu prezenta fizica sau online cu cel mult 7 zile inainte de inceperea cursului achizitionat. Cererile de retur pentru cursurile livrabile electronic nu sunt permise. Pentru informatii sau solicitari legate de retur ne puteti contacta telefonic, la 0745655575, sau in scris, la hello@estetiqacademy.ro