CURS NUTRITIE PENTRU INTINERIREA PIELII

Nutriția pentru piele este un concept dedicat persoanelor interesate de asumarea conștientă a înaintării în vârstă, care vor să acceseze întregul potențial genetic de tinerețe al organismului lor, prin mijloace naturale, neinvazive.

Ridurile, petele, lipsa de tonus și de radianță ale pielii, nu sunt rezultatele inevitabile ale înaintării în vârstă, ci simptomele unui stil de viață. O piele frumoasă începe cu o stare de sănătate interioară și continuă cu felul în care o hrănești și o protejezi din exterior. Nu există miracole în sticluțe costisitoare sau în procedurile invazive ale clinicilor anti-aging, decât efecte temporare. Felul în care înțelegi însă, nevoile pielii tale și felul în care folosești anumite ingrediente-cheie, îți permit să dai realmente timpul înapoi, oferindu-ți pentru tot restul vieții, rezultate spectaculoase la care poate nici nu ai visat.

Prezentarea temelor de curs :

  1. Frumusete de la interior spre exterior
  • Genetica, nutrigenetica si nutrigenomica
  • Perturbatorii hormonali si substantele articifiale din produsele de ingrijire
  • Nutritia anti-aging pentru o piele sanatoasa si radianta
  • Superingrediente pentru intinerirea pielii
  • Biomarkeri esentiali si monitorizarea lor pe termen lung
  • Cosmetician sau consultant anti-aging?

Durata :  8 ore cu flexibilitate in a gasi ziua si intervalul potrivite,  10-15 persoane.

Cursul este structurat: 60% teorie si 40% practica din timpul alocat.

Se elibereaza diploma de specializare pe acesta tehnica.

Prezentare trainer: Andreea Liptak Spiridon – Longevity Advisor

De peste un deceniu, Andreea Liptak Spiridon se implica in proiecte dedicate prevenitiei, nutritiei si longevitatii, in peste 50 de tari, in colaborare cu echipe medicale inovatoare si cea mai mai mare baza de date genegice in anti-aging din lume. 

Are o vasta experienta profesionala in implementarea de noi trenduri, schimbare de paradigma si mindshift. 

Este licentiata ca economist, absolventa de relatii publice si comunicare, este formator si Nutrition Coach certificat. Primii 15 ani ai carierei si i-a dedicat celui mai mare trust media privat din Romania. In ultimii 10 ani s-a specializat in nutritie anti-aging si nutritie pentru longevitate, domenii mult mai apropiate de pasiunile si valorile ei. 

Ca Longevity Advisor, este invitata deseori in conferinte mari pentru a le vorbi oamenilor despre concepte si subiecte revolutionare: epigenetica, nutrigenetica, genomica, neurostiinte, sisteme medicale stravechi si medicina viitorului. Este obisnuita sa lucreze cu audiente mari (3-4000 de participanti), dar si cu grupuri restranse in workshopuri sau in consiliere 1 la 1.