CURS EPILARE DEFINITIVA AUTORIZAT

Cursul de Epilare Definitiva acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei vă oferă fundamentul pentru a vă începe cariera în Laser și IPL, indiferent dacă doresti să iti deschizi propria clinică sau să fii angajat într-o clinică estetica sau salon.

Dacă doriți să primiți consultanță cu privire la achiziționarea de echipamente și consiliere, vom fi mai mult decât fericiți să vă ajutăm. Vom discuta despre toate opțiunile, inclusiv cumpărarea de echipamente noi, echipamente recondiționate, leasing și închiriere de echipamente.

Subiectele parcurse in curs:

  • Principiu de functionare a echipamentelor de epilare definitive si IPL/SPL
  • Noțiuni despre LUMINĂ (spectrul electromagnetic, spectrul luminii vizibile, unda, lungimea de undă)
  • Noțiuni despre PIELE (anatomie, structură, morfologie, glande, funcțiile pielii, fototip piele- Scara lui #FITZPATRICK)
  • Noțiuni despre FIRUL DE PĂR (structură, ciclu de creștere, grafic de creștere a firului de păr)
  • Diagnoza și anamneza corecta a pacientului pentru realizarea tratamentului efficient si in siguranta
  • Schema de tratament propusa in  functie de zona ce se doreste epilata si de graficele de crestere a firelor de par
  • Protocoale, setari si pasi de lucru in functie de echipament
  • Mod de pregatire inainte de epilare definitive si ingrijirea post- tratament
  • Recomandari si contraindicatii
  • Complicatii

Partea practica  se va face pe ultima generatie de lasere pentru epilare definitiva Soprano, recunoscute si premiate la nivel international.

Soprano Titanium este o platformă progresivă de îndepărtare a părului, care combină funcționalitățile de ultimă generație, cu un confort de neegalat. Sopranul Titanium utilizează avantajele a trei lungimi de undă combinate si un aplicator de 4cm², cu cel mai performat sistem de racier,  capabil să lucreze pe o rețea de 600 cm pătrați. Acest aplicator revoluționar asigură sesiuni mult mai rapide și fără durere, reducând în mod semnificativ timpul de tratament.  Cu o mărime a impulsului de 4cm² și integrand 3 lungimi de undă, Soprano Titanium asigură o mai mare acoperire a zone de tratament, reduce timpul de tratament și face procesul mai ușor.

Soprano Ice Platinum combină 3 unde laser într-un singur capăt de lucru inovator, țintind simultan diferite adâncimi de țesut dar și structura anatomică a foliculului de păr. Combinând absorbția și nivelul de penetrare a 3 lungimi de undă, alături de acoperirea tratamentului și de confortul laserului diode.  Soprano ICE PLATINUM este cel mai sigur și eficient tratament de epilare definitivă existent astăzi.

Soprano ICE este ultima generație de lasere pentru epilarea definitivă Soprano, recunoscute și premiate la nivel internațional. Soprano ICE este utilizat de experți în clinici renumite din întreaga lume, reprezentând o nouă eră în domeniul laserelor pentru îndepărtarea părului nedorit. Soprano ICE prezintă tehnologia patentată Alex, care combină beneficiile înaltei absorbții permisă de lungimea de undă Alexandrite 755nm, cu acoperirea și confortul oferite de laserul cu diode.
Tehnologia Advanced ICE răcește pielea în timpul tratamentul pentru perioade mai lungi de timp, minimizând riscurile de arsuri și menținând caldura în interiorul dermului, acolo unde sunt tratați foliculii. Rezultatul este o soluție revoluționară de îndepărtare a firelor nedorite care oferă rezultate superioare pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru cele închise la culoare.

Alma Beauty Remove este o soluție de epilare definitivă pe lungime de unda 808 nm pentru toate fototipurile și sezoanele. Cea mai sigură tehnologie de îndepărtarea a părului pentru toate tipurile de piele (I-VI), chiar și pentru pielea bronzată sau închisă la culoare.

Tehnologia Yperion are la bază principiul energiei luminii. Tehnologia SPL este o inovație în domeniul luminii pulsate, fiid mult mai eficientă decât tehnologia IPL. Astfel, pe când IPL (lumina pulsată clasică) reprezintă un impuls de energie a cărui intensitate variază în timpul transmisiei, SPL (squre pulsed light) constă în 5 impulsuri de energie consecutive și constante, de aceeași intensitate.

DURATA CURSULUI ESTE DE 2 ZILE, ATAT TEORIE CAT SI PRACTICA. Cursul include suport de curs si punerea la dispozitie a modelelor umane pentru practica  si materiale consumabile pe toata durata cursului.

Vei lucra cu cele mai sigure si eficiente aparate de epilare definitive existente pe piata!

Absolvind Cursul de Epilare Definitiva Acreditat la Estetiq Academy vei putea profesa meseria atat in tara, cat si in strainatate, deoarece cursul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursului.

 

Trainer: Dr. Cristina Cucu

Dr. Cristina Cucu este medic specialist în dermatovenerologie și a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Nicolae Testemițanu in 2014.
In cadrul clinicii Estetiq Medical Center, Dr. Cucu realizează proceduri estetice cu laser, peelinguri chimice, botox, mezoterapie, PRP, remodelare corporală.