Curs acreditat online de design sprancene

Cursul online ACREDITAT de design sprancene este conceput in asa fel incat sa lucrezi corect inca imediat dupa ce ai terminat de parcurs cursul.

Dupa inscrierea la curs si efectuarea platii, vei primi acces intr-un grup privat de Facebook unde vei fi urmarita timp de 1 luna de zile, cum lucrezi prin postari cu poze Before & After, si acolo vei primi feedback si corectii pe lucrarile tale astfel incat sa evoluezi.

Cand vei trimite 5 lucrari bune, automat vei primi Diploma de participare la curs, prin curier cu plata la destinatie.
Cursul se poate acredita ulterior finalizarii lui dupa ce vei primi Diploma de participare din parte Trainerului Luminita Ivanici.

TEME CURS:

In cele 5 module filmate integral care contin si informatie sub forma de support PDF inveti urmatoartele:

  1. CONSILIEREA clientei
  2. MASURAREA sprancenelor cu ajutorul compasului
  3. STILIZAREA corecta a sprancenelor tinand cont de <Metoda liniilor paralele descoperita de mine
  4. VOPSIREA corecta a sprancenelor prin punerea la dispozitie a unui minicurs de colorimetrie
  5. BONUS: primesti modulul legat de STILIZARE SPRANCENE BARBATI, FARDAREA CU EFECT PUDRAT a sprancenelor dar si CUM SA FACI O RECONVERSIE PROFESIONJALA.

DESPRE TRAINER:
Luminita Ivanici – Trainer Design sprancene
Dupa 20 de ani de cariera in Marketing si Comunicare in Companii multinationale, acum 10 ani, mai exact la 40 de ani am decis ca vreau sa trec in privat si sa imbratisez meseria inexistenta la acea data de Designer sprancene. Am facut Cosmetica, Make-up profesional desigur de-a lungul carierei mele noi, dar dragostea pentru sprancene m-a facut sa studiez tot ce se putea studia in tara si in strainatate astfel incat sa ating perfectiunea.